Wie zijn wij

Dierenkliniek Diemen is een sinds November 2018 een dependance van Dierenkliniek
Watergraafsmeer. Mevrouw Kuhlman, voormalig eigenaresse van de kliniek heeft op die datum na 20 jaar de kliniek aan ons overgedragen. Vanaf deze datum is de kliniek niet meer gevestigd op de Burgemeester de Kievitstraat, maar bevinden wij ons op de Arent Krijtsstraat 24.
De kliniek is elke doordeweekse dag tussen 9.00 en 17.00 geopend. We werken uitsluitend op afspraak. U kunt natuurlijk wel altijd binnenlopen met een vraag. Op zaterdag kunt u bij onze kliniek in Watergraafsmeer terecht. Aangezien dierenkliniek Diemen een dependance is, doen we hier niet alle onderzoeken en ingrepen. Voor bv röntgenfoto’s, operaties en opnames
verwijzen we u naar Watergraafsmeer.

Wij zorgen voor optimale diergeneeskundige zorg voor onze patiënten. Met name door elk dier de rust en aandacht te geven die het verdient. Daarnaast streven we er naar om samen met de eigenaar, binnen zijn of haar budget, een passende oplossing te zoeken.

Naast de gebruikelijke diergeneeskundige zorg kunt u bij ons ook terecht voor vele chirurgische en orthopedische ingrepen. Ook kunnen wij als het nodig is uw dier opnemen voor intensieve verzorging.